Καλώς ήλθες στο Mev 

( Municipality Electronic Village ) 

Εδώ θα δεις τη πόλη σου σαν ένα Ηλεκτρονικό “Χωριό” . Εδώ είσαι μοναδικός! Βρες τους συμπολίτες σου με τα ίδια ενδιαφέροντα, ανταλλάξτε απόψεις, δημιουργήστε ενέργειες, αναπτύξτε σχέσεις, εξυπηρετηθείτε άμεσα, μεταφέρετε τα μηνύματα σας!

Συνδεθείτε!

Δημιουργήστε σχέσεις με συμπολίτες σας με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και πετύχετε τις επιθυμίες για την πόλη που σας ενδιαφέρει , πιέστε για αυτό το οποίο είναι το όραμα σας, αλλάξτε τη γειτονιά σας! Μέχρι σήμερα ζούσατε στην πόλη σας επικοινωνώντας μόνο με ένα μικρό δίκτυο φίλων – συγγενών και γνωστών και δεν είχατε την ευκαιρία να γνωριστείτε με συμπολίτες σας, οι οποίοι να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και να αγωνίζονται να πετύχουν τα ίδια οφέλη με εσάς . Τώρα έχετε το κοινωνικό δίκτυο το οποίο σας δικτυώνει κοινωνικά με όλους τους ανθρώπους στην πόλη σας με τους οποίους ενδιαφέρεστε για τις ίδιες δραστηριότητες και επιθυμείτε τις ίδιες Αλλαγές!

icon_100
image_devices_03

Εκφραστείτε!

Το MEV σας δίνει όλες τις εφαρμογές ώστε να φτάσετε όποια επιθυμία σας εκεί που πρέπει να ακουστεί από τους ανθρώπους που πρέπει και να επιλυθεί με τον καταλληλότερο τρόπο. Το MEV θεωρεί κάθε πολίτη μοναδικό , δημιουργεί δίκτυα ενεργών – αγωνιζόμενων πολιτών, συνδέει τους πολίτες και με τη δημοτική αρχή, βοηθά στη διάχυση και διαχείριση πληροφοριών μεταξύ δικτύων και πολιτών , οργανώνει τη δράση σας , σας βοηθά να αλλάξετε την καθημερινότητα σας.

Βελτιώστε τη πόλη σας!

Το MEV ( Municipality Electronic Village – Δήμος , Ηλεκτρονικό Χωριό) ήρθε να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνεργαστούν οργανωμένα για να πετύχουν τις επιθυμίες τους να αλλάξουν την εικόνα , να λύσουν προβλήματα, να αναβαθμίσουν τη γειτονιά τους , να γνωρίσουν ανθρώπους. To ΜΕV τους δίνει τη δυνατότητα να ακουστούν πραγματικά και πρακτικά, ώστε να γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία τους.

registration

Εγγραφή:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τον αριθμό δημοτολογίου σας, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος της αστυνομικής σας ταυτότητας, ή εντοπίστε τον πανεύκολα στο www.ypes.gr – μάθε που ψηφίζεις ( www.ypes.gr/services/eea/eea.htm ) . Αμέσως θα αποκτήσετε τις μοναδικές εφαρμογές του MEV ώστε να συνδεθείτε με συνδημότες σας με τα ίδια ενδιαφέροντα και να πιέσετε για τις προτάσεις σας και τα αιτήματα σας. Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία στην ίδια σας την πόλη!

CUPER :

Κάθε χρήστης χαρακτηριστικά ονομάζεται εντός του M.E.V – CUPER ( City Unique Person – μοναδική προσωπικότητα της πόλης ) γιατί το M.E.V θεωρεί μοναδική προσωπικότητα τον κάθε χρήστη του , τον κάθε δημότη ή κάτοικο. Το M.E.V δίνει τη δυνατότητα στον κάθε χρήστη να παρουσιάζει τις σχέσεις του με τους συνδεδεμένους με αυτόν χρήστες ( Cupers ) ενώ παράλληλα το M.E.V έχει τη δυνατότητα να προβεί σε προτάσεις για Σχέσεις με χρήστες ( Cupers ) με κοινά ενδιαφέροντα – επιθυμίες κλπ.

cupers
image_106

Ασκώντας Πίεση – Lobbying :

Στη σελίδα Lobbying – Άσκηση Πίεσης δίνεται η δυνατότητα σε κάθε χρήστη αλλά και στα δίκτυα χρηστών να διεκδικήσουν, να προτείνουν και να επιτύχουν τα αιτήματα τους ανά κατηγορία ενδιαφέροντος. Αποτελεί μία μεγάλη καινοτομία του M.E.V η διεκδίκηση και η δημοκρατική έκφραση των απλών πολιτών – δημοτών – κατοίκων ώστε να εκφραστούν αλλά και να πετύχουν τους σκοπούς τους και τους στόχους τους. Στη σελίδα αυτή δίνουμε τον υπότιτλο : ” Η σελίδα που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την Πόλη σου “.